Draadloze telefoons

DECT / Draadloze telefoons

In de FRITZ!Box is een DECT-basisstation geïntegreerd voor maximaal 6 draadloze telefoons.

Overzicht

Overzicht

In de gebruikersinterface onder "DECT / Draadloze telefoons" kunt u de instellingen van aangemelde draadloze telefoons bewerken. U kunt nieuwe draadloze telefoons bij de FRITZ!Box aanmelden of draadloze telefoons opnieuw aanmelden, die al bij de FRITZ!Box bekend zijn, maar geen verbinding met de FRITZ!Box meer hebben.

Aangemelde draadloze telefoons

De lijst met aangemelde draadloze telefoons bevat de volgende informatie en bedieningselementen:

Informatie / bedieningselementBetekenis / functie
Telefoonnummer uitgaand Met dit telefoonnummer brengt de telefoon uitgaande oproepen tot stand. Het telefoonnummer wordt in de instellingen van de draadloze telefoon ingesteld.
inkomend Bij inkomende oproepen voor dit telefoonnummer / deze telefoonnummers rinkelt de telefoon.
intern intern nummer
Opent de instellingen van de draadloze telefoons.
Wist de draadloze telefoon uit de gebruikersinterface en meldt zich af bij de FRITZ!Box.

Nieuwe draadloze telefoon aanmelden

Overzicht

In de gebruikersinterface kunt de aanmelding van een nieuwe draadloze telefoon starten.

Instructies: Nieuwe draadloze telefoon aanmelden

1. Selecteer "DECT".
  2. Selecteer "Draadloze telefoons" en klik op "Nieuw apparaat inrichten".

Als de menuoptie "Draadloze telefoons" niet beschikbaar is: selecteer "Basisstation", activeer "DECT-basisstation actief" en klik op "Toepassen".

3. Volg de instructies. Een wizard leidt u door de aanmelding en configuratie van de draadloze telefoon.

Bekende apparaten opnieuw aanmelden

Overzicht

Via de knop "Bekende apparaten opnieuw aanmelden" kunt u de geavanceerde aanmeldingsmodus starten. Dat is een speciale aanmeldingsmodus voor DECT-apparaten die al bekend zijn bij de FRITZ!Box, maar die geen verbinding met de FRITZ!Box meer hebben.

Instructies: Geavanceerde aanmeldingsmodus gebruiken

Instructies vindt u hier: Geavanceerde aanmeldingsmodus gebruiken