Nieuw in FRITZ!OS

FRITZ!OS is de software van de FRITZ!Box. AVM stelt via internet regelmatig FRITZ!OS-updates beschikbaar met nieuwe functies en verbeteringen voor uw FRITZ!Box.

Nieuwe functies en verbeteringen

FRITZ!OS is de software van de FRITZ!Box. AVM stelt via het internet regelmatig FRITZ!OS-updates beschikbaar met nieuwe functies en verbeteringen voor uw FRITZ!Box.

• Meer dan 50 nieuwe functies en verbeteringen: meer prestaties en comfort in WiFi, Mesh en smarthome
  • Naadloos verbonden in het Mesh-netwerk: Mesh WiFi steering, gedeeld telefoonboek en smarthome
  • Goed geïnformeerd: belangrijke informatie komt handig en snel per e-mail aan op het e-mailadres van uw MyFRITZ!-account >meer
  • Nieuw in internet: meer informatie over DSL, sneller LTE en uitgebreide VPN-functies
  • Meerwaarde voor FRITZ!Fon: eenvoudig delen van de WiFi-toegang voor gasten, meteen blokkeren van telefoonnummers en nog veel meer
  • Handig in gebruik: snel overzicht van updates voor FRITZ!-producten, leds kunnen worden uitgeschakeld >meer
  • Sterkere ondersteuning voor nieuwe producten: FRITZ!Repeater 3000 en smarthome-schakelaar FRITZ!DECT 400