Startscherm van FRITZ!Fon selecteren

U kunt op uw FRITZ!Fon verschillende startschermen selecteren, zoals nieuwe oproepen, ingesproken berichten op het antwoordapparaat, analoge klok of informatie over de FRITZ!Box. Er zijn ook startschermen beschikbaar voor bediening van uw smarthome-apparaten en met het weerbericht.

Startscherm selecteren

Voorwaarden

• De FRITZ!Fon is aangemeld bij een FRITZ!Box.
  • De software van de FRITZ!Fon is up-to-date (u kunt de software controleren en bijwerken in het menu "Instellingen / Software-versie").
  • Voor het startscherm "Weer": de FRITZ!Box is aangemeld bij MyFRITZ! (in het menu "Internet / MyFRITZ!-account).

Instructies: Startscherm selecteren in het menu

1. Druk op de menutoets.
  2. Selecteer "Startschermen / OK".
  3. Selecteer een startscherm.
  4. Bij sommige startschermen wordt de selectietoets op de display weergegeven "Opties" of "Selectie". Druk op de selectietoets en stel het startscherm in.
  5. Druk op de toets "OK".

Instructies: Startscherm selecteren via een toets

1. Druk 2 keer op de menutoets.
  2. Blader met de navigatietoetsen door het startscherm.
  3. Selecteer een startscherm met "OK".