Nieuw in FRITZ!OS

FRITZ!OS is de software van de FRITZ!Box. AVM stelt via het internet regelmatig FRITZ!OS-updates beschikbaar met nieuwe functies en verbeteringen voor uw FRITZ!Box.

Internet

• Een netwerkapparaat voorrang geven op alle andere netwerkapparaten. Deze eigenschap kan worden geactiveerd in de "Details" van het apparaat in het thuisnetwerk > meer

Systeem

• Back-up van de interne opslag (beltonen, foto’s, ingesproken berichten) > meer
  • De zichtbaarheid van wachtwoorden wijzigen bij het toekennen en invoeren (oog-pictogram)

DECT/FRITZ!Fon

• Nieuw startscherm met actuele weersinformatie > meer

Telefonie

• Faxfunctie: Journaal voor ontvangen en verstuurde faxberichten > meer
    • Oproepbehandeling: Meer bedieningsgemak bij oproepblokkeringen en doorschakelingen > meer
    • Ondersteuning voor cloud-telefoonnummers van "CompanyFlex", het platform voor zakelijke telefonie van Deutsche Telekom (telefonieprofiel "Telekom CompanyFlex Cloud")
    • Ondersteuning van "Telekom CompanyFlex SIP-Trunk"

Smarthome

• Met een druk op de knop rinkelt een interne telefoon dat vervolgens een bericht weergeeft > meer
  • Ondersteuning voor het aansturen van rolluiken (bediening met FRITZ!App Smart Home, FRITZ!Fon, FRITZ!DECT 440 en FRITZ!Box-gebruikersinterface)
  • Weergave van de luchtvochtigheid op de FRITZ!DECT 440, op de FRITZ!Fon en in de FRITZ!Box-gebruikersinterface (vanaf firmware-update 5.10 voor de FRITZ!DECT 440)
  • In- en uitschakelen van de Wi-Fi-toegang voor gasten op de FRITZ!DECT 440 en weergave van de QR-code (vanaf firmware-update 5.10 voor de FRITZ!DECT 440)
  • Aan- en uitzetten van het antwoordapparaat met een druk op de knop van de FRITZ!DECT 440 (vanaf firmware-update 5.10 voor de FRITZ!DECT 440)
  • Lichtsequentie "wakker worden/inslapen" voor de FRITZ!DECT 500 en gekleurde HAN FUN-ledlampen via "Automatische schakeling"
  • Templates om snel te wisselen tussen kleurinstellingen en de helderheid
  • Templates om snel de positie van de rolluiken in te stellen