Led-indicatie uitschakelen en dimmen

Systeem / Toetsen en leds / Led-indicatie

Met de lichtdioden informeert de FRITZ!Box u over de huidige verbindingsstatus en signaleert gebeurtenissen in het thuisnetwerk. In het menu "Systeem / Toetsen en leds / Led-indicatie" kunt u de helderheid van de leds aanpassen of volledig uitschakelen. Fouttoestanden worden nog steeds gesignaleerd en ook tijdelijk inschakelen is mogelijk zonder de led-indicatie permanent te wijzigen.

Voorbeeld

Uw FRITZ!Box staat in de slaapkamer en u vindt het licht van de leds te fel of storend.

Led-indicatie dimmen

1. Kies bij het dimmen tussen de volgende helderheidsniveaus:
    HelderheidsniveauLichtsterkte
    zwak 60 %
    middel 80 %
    zeer sterk 100 %
  2. Activeer desgewenst de optie "Led-helderheid ook aan het omgevingslicht aanpassen".

Naast de keuze voor een helderheidsniveau kunt u de lichtsterkte van de leds aanpassen aan het omgevingslicht. De led-helderheid wordt daardoor automatisch gedimd volgens de omgevingshelderheid van de FRITZ!Box.

3. Klik op Toepassen om de instelling op te slaan.

Led-indicatie uitschakelen

Activeer de instelling "Led-indicatie uitschakelen" om de leds uit te schakelen.

Led-indicatie inschakelen

1. Druk op een willekeurige toets op de FRITZ!Box.

De leds worden voor een aantal minuten ingeschakeld en gaan daarna vanzelf weer uit.

Belangrijk:Als een toets lang of kort wordt ingedrukt terwijl de led-indicatie is ingeschakeld, wordt de functie uitgevoerd die is toegewezen aan het kort of lang indrukken van de toets.