Kieshulp

Telefonie / Telefoonboek / Kieshulp

Met de kieshulp kan uw telefoon rechtstreeks vanuit de oproepenlijst en uit het telefoonboek telefoongesprekken opzetten.

Kieshulp gebruiken

Instructies: Kieshulp activeren

1. Selecteer in de gebruikersinterface "Telefonie / Telefoonboek".
  2. Ga naar het tabblad "Kieshulp".
  3. Activeer de optie "Kieshulp gebruiken".
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de telefoon waarvoor u de kieshulp wilt gebruiken. Met de knop "Telefoon testen" kunt u controleren of u de juiste telefoon hebt geselecteerd.
  5. Klik op "Toepassen".

Instructies: Een telefoongesprek met de kieshulp opzetten

1. Open het telefoonboek of de oproeplijst.
  2. Klik op een blauw telefoonnummer.
  3. Bevestig met "OK".

Er wordt een venster met het gekozen telefoonnummer en de gebruikte telefoon weergegeven.

4. Neem de hoorn van de haak of druk lang op de oproeptoets.

U kunt op "OK" drukken en wachten tot uw telefoon rinkelt. Pas dan neemt u de hoorn op of drukt u lang op de beltoets. Als uw telefoon niet rinkelt wordt uw oproep niet beantwoord.