Back-up maken

Systeem / Back-up / Back-up maken

Op de pagina "Back-up maken" kunt u alle instellingen die u hebt ingesteld in uw FRITZ!Box opslaan in een back-upbestand dat u kunt opslaan op uw computer of op een ander opslagmedium.

Voordelen van een back-up van de instellingen

U kunt het back-upbestand met uw opgeslagen instellingen gebruiken om

• de opgeslagen instellingen in uw huidige FRITZ!Box te herstellen
  • de opgeslagen instellingen in een andere FRITZ!Box van hetzelfde model te laden
  • de opgeslagen instellingen in een andere FRITZ!Box van een ander model te laden als u bij het maken van het back-upbestand een wachtwoord hebt toegekend.

Back-up van de instellingen maken

1. Open in het menu "Systeem / Back-up" het tabblad "Back-up".
  2. Voer een willekeurig wachtwoord in.
    Houd rekening met de aanwijzingen voor toegestane tekens.
  3. Klik op "Back-up maken" en bevestig het uitvoeren ook bij de FRITZ!Box, als u hierom wordt verzocht.
  4. Sla het bestand "FRITZ!Box[...].export" op de computer op.

Het maken van een back-up van uw FRITZ!Box-instellingen is hiermee voltooid.

Raadpleeg de handleiding Instellingen herstellen voor een handleiding om de opgeslagen instellingen te herstellen.