Push-services

Systeem / Push-service / Push-services (of "System / Push Services / Push Services")

Push-services zijn meldingsdiensten die u per e-mail informeren over de activiteiten van uw FRITZ!Box en u ondersteunen bij het maken van back-ups van uw FRITZ!Box-wachtwoord en -instellingen.

Voorwaarden

Informatie en functies in het overzicht push-services

Elke push-service kan afzonderlijk worden geactiveerd of gedeactiveerd. Dit overzicht toont welke push-services in de FRITZ!Box zijn geactiveerd.

Lichtdiode Pictogram Push-service geactiveerd

Pictogram

Push-service niet geactiveerd
Naam   Naam van de push-service
Versturen naar (of: "Send to")   E-mailadres waarnaar de push-service-mail voor de push-service wordt verstuurd.
Bewerken (of: "Edit") Knop Opent de details van een push-service om in te stellen en te bewerken

Beschikbare push-services

Over de volgende onderdelen en activiteiten van de FRITZ!Box kunt u zich laten informeren via push-service-mail:

FRITZ!Box-info Stuurt u regelmatig e-mails met gebruiks- en verbindingsgegevens van de FRITZ!Box.
Antwoordapparaten (of: "Answering machine") Stuurt opgenomen berichten op de antwoordapparaten door naar het opgegeven e-mailadres.
Oproepen (of: "Calls") Stuurt u e-mails bij oproepen – naar keuze alleen voor gemiste oproepen of voor alle oproepen.
WiFi-toegang voor gasten (of: "Wireless guest access") Stuurt u informatie over aan- en afmelding van apparaten op de Wi-Fi-toegang voor gasten.
Wachtwoord vergeten (of: "Forgot password") Stuurt een link naar het opgegeven e-mailadres wanneer u het wachtwoord bent vergeten.
Actueel IP-adres (of: "Current IP address") Stuurt u elke keer dat de internetverbinding opnieuw tot stand wordt gebracht, het huidige IP-adres dat is toegewezen door de internetaanbieder
Wijzigingsnotitie (of: "Change notice") Stuurt u e-mails na wijzigingen in de instellingen van de FRITZ!Box en bij gebeurtenissen die relevant zijn voor de beveiliging.

Push-services activeren, instellen en deactiveren

1. Voor het activeren, instellen en deactiveren van een gewenste push-service klikt u op de knop "Bewerken" (of: "Edit") Knop .

In de details kunt u verschillende instellingen uitvoeren voor elke afzonderlijke push-service. Klik voor meer informatie in de instellingen van een push-service op "Help".

Meldingen over belangrijke gebeurtenissen

De FRITZ!Box informeert u op veel manieren over gebeurtenissen die belangrijk zijn voor de beveiliging en het functioneren van uw thuisnetwerk.

Versturen van e-mails

Als de push-service is geactiveerd en ingesteld, dan ontvangen alle in de push-service ingestelde e-mailadressen – ontvangers en afzenders – een e-mail met een beschrijving van de gebeurtenissen en met oplossingen om de problemen te verhelpen.

Regels

Voor het versturen van push-mails bij belangrijke gebeurtenissen gelden de volgende regels:

• De lijst van ontvangers kan niet worden aangepast: alle e-mailontvangers ontvangen een bericht.
  • Het versturen van push-mails bij belangrijke gebeurtenissen is niet in te stellen: de push-mail komt altijd.
  • Alle e-mailadressen zijn zichtbaar in het veld voor de ontvangers van de e-mail.
  • Ontvangers van gedeactiveerde push-services ontvangen geen push-mail van de FRITZ!Box.