Taal

Systeem / Regio en taal / Taal (of "System / Region and Language / Language")

Op de pagina "Systeem / Regio en taal / Taal" (of "System / Region and Language / Language") hebt u de mogelijkheid om taal van de gebruikersinterface wijzigen.

Het wijzigen van de taal heeft effect op alle bij de FRITZ!Box aangemelde draadloze FRITZ!Fon-telefoons van AVM. Wanneer u niet wilt dat de taal wordt gewijzigd op FRITZ!Fon, kies dan binnen 2 minuten "Afbreken" op de display van uw FRITZ!Fon.

Taal selecteren

1. Open de pagina "Systeem / Regio en taal / Taal".
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Taal" de gewenste taal.
  3. Klik op de knop "Toepassen".

De FRITZ!Box start automatisch opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Nadat de FRITZ!Box opnieuw is opgestart, verschijnt de gebruikersinterface in de door u gewenste taal.