Verbindingsinstellingen

Welke instellingen worden getoond in het gedeelte "Verbindingsinstellingen", hangt af van de internetprovider die u hebt geselecteerd.

Internetverbinding

Permanent behouden (aanbevolen voor flatrate-tarieven)

Als uw DSL-tarief niet op basis van tijd wordt afgerekend, selecteert u deze instelling. De FRITZ!Box is dan permanent verbonden met internet. Als uw internetprovider de verbinding bijvoorbeeld om de 24 uur verbreekt, dan brengt de FRITZ!Box deze onmiddellijk weer tot stand.

Als het tijdstip van gedwongen verbreking door de internetprovider ongunstig is, dan kunt u de gedwongen verbreking naar een gunstiger tijdstip verplaatsen. Activeer hiertoe de instelling "Gedwongen verbreking door de provider verplaatsen naar de tijd tussen". Selecteer vervolgens een tijdvak uit de selectielijst.

Bij inactiviteit loskoppelen (aanbevolen voor tijd- of volumetarieven)

Als uw DSL-tarief op basis van tijd wordt afgerekend, dan dient u de internetverbinding te laten verbreken als er geen gegevens via internet worden uitgewisseld. Zo kunt u onlinekosten besparen. Selecteer hiervoor de instelling "Automatisch verbreken na" en voer in na hoeveel tijd de verbinding moet worden verbroken. De internetverbinding wordt nu automatisch verbroken als geen van de aangesloten computers gegevens opvraagt via internet.

Internettoegang

Geef op hoe de FRITZ!Box met de internettoegang is verbonden.

Selecteer "Via de FRITZ!Box" als de FRITZ!Box direct op de internetaansluiting is aangesloten.

Selecteer "Via een extern modem" als de FRITZ!Box op een al aanwezig extern modem of een router is aangesloten.

Overdrachtssnelheid

Voer in de velden "Upstream" en "Downstream" de in uw tarief voorgeschreven overdrachtssnelheden in. Deze waarden zijn nodig voor het prioriteren van uw netwerkapparaten.