Lijsten

Internet / Filter / Lijsten

Op deze pagina kunt u lijsten maken en bewerken, die u nodig hebt voor het gebruik van internetfilters en prioriteitsregels.

Klik op de knop "Toepassen" om de instellingen op te slaan. Als u de pagina verlaat zonder eerst op te slaan, gaan alle wijzigingen verloren.

Netwerktoepassingen

De lijst "Netwerktoepassingen" is beschikbaar wanneer u prioriteitsregels aanmaakt en het kinderslot instelt. Als u een prioriteitsregel aanmaakt, selecteert u uit deze lijst de netwerktoepassing waarvan u het gebruik wilt regelen. Bij het instellen van het kinderslot kunt u in deze lijst de netwerktoepassing selecteren die u wilt blokkeren.

• Met de knop "Netwerktoepassingen toevoegen" kunt u meer netwerktoepassingen in de lijst opnemen.
  • Met de knop voor het bewerken van de vermelding kunt u het protocol en de poorten aanpassen die door de toepassing worden gebruikt.
  • Met de knop om een vermelding te verwijderen kunt u netwerktoepassingen uit de lijst verwijderen.

De in de lijst vooraf ingestelde netwerktoepassingen "Internettelefonie" en "Surfen" kunnen niet worden bewerkt of verwijderd.