Aansluiting

In het gedeelte "Aansluiting" selecteert u op welke internettoegang de FRITZ!Box wordt aangesloten.

• Aansluiting op een DSL-aansluiting

Selecteer dit aansluittype als de FRITZ!Box met de DSL-kabel op uw DSL-aansluiting is aangesloten. Het in de FRITZ!Box geïntegreerde DSL-modem brengt de internetverbinding tot stand.

• Aansluiting op een kabelmodem (kabelaansluiting)

Kies dit aansluittype als de FRITZ!Box via de aansluiting "WAN" op een aanwezig kabelmodem is aangesloten. Het kabelmodem brengt de internetverbinding tot stand.

• Extern modem of router

Kies dit aansluittype als de FRITZ!Box via de aansluiting "WAN" op een al aanwezig extern modem of een router is aangesloten. Het modem of de router brengt de internetverbinding tot stand.