Bedrijfsmodus

In het gedeelte "Bedrijfsmodus" stelt u in of de FRITZ!Box de internetverbinding zelf tot stand brengt of dat deze mede gebruik maakt van een al bestaande internetverbinding in het netwerk.

Het gedeelte "Bedrijfsmodus" wordt alleen weergegeven als u in het gedeelte "Aansluiting" de instelling "Extern modem of router" hebt geselecteerd.

• Internetverbinding zelf tot stand brengen

Selecteer deze bedrijfsmodus als de FRITZ!Box de internetverbinding zelf tot stand brengt en aan de netwerkapparaten in uw netwerk ter beschikking stelt. De geïntegreerde firewall van de FRITZ!Box is in dat geval actief.

• Bestaande internetverbinding meegebruiken (IP-client-modus)

Selecteer deze bedrijfsmodus als de FRITZ!Box als netwerkapparaat in het bestaande netwerk wordt geïntegreerd en mede gebruik maakt van de internetverbinding. De geïntegreerde firewall van de FRITZ!Box is in dat geval niet beschikbaar.