Wizards

Verschillende wizards leiden u stap voor stap door het instellen van de FRITZ!Box.

Telefoonapparaten beheren

Met de wizard "Telefoonapparaten beheren" kunt u nieuwe telefoons en andere telefoonapparaten inrichten. De instellingen van apparaten die reeds zijn geconfigureerd, kunnen worden veranderd, bijvoorbeeld door het toewijzen van telefoonnummers.

Eigen telefoonnummers beheren

Met de wizard "Eigen telefoonnummers beheren" kunt u nieuwe telefoons instellen en al geïnstalleerde telefoonnummers bewerken.

Internettoegang inrichten

De wizard "Internettoegang inrichten" kan helpen bij het instellen van de internetverbinding, bijvoorbeeld bij het invoeren van de toegangsgegevens die u van uw internetprovider heeft ontvangen.

Toestand van de FRITZ!Box controleren

Deze wizard controleert diverse functies van de FRITZ!Box, bijvoorbeeld de internetverbinding en de verbinding met het thuisnetwerk. In geval van een storing kan de wizard of de AVM-support u helpen bij het vinden van een oplossing.

Veiligheid

De wizard "Veiligheid" controleert instellingen van de FRITZ!Box die de toegang uit het internet of het thuisnetwerk reguleren en wijst u op onveilige instellingen (bijvoorbeeld toegang tot de gebruikersinterface zonder wachtwoord).

Instellingen opslaan en herstellen

Met de wizard "Instellingen opslaan en herstellen" kunt u uw FRITZ!Box-instellingen als een bestand opslaan. Met dit bestand kunt u de geconfigureerde instellingen herstellen als dat nodig is, of de instellingen op een andere FRITZ!Box installeren. Met de functie "Herstellen" kunt u dus de geconfigureerde instellingen van een andere FRITZ!Box op uw FRITZ!Box laden.

Update

De wizard "Update" helpt u bij het bijwerken naar de nieuwste FRITZ!OS-versie. FRITZ!OS is het besturingssysteem van uw FRITZ!Box.

Push-service instellen

Push-services zijn meldingsdiensten die u per e-mail over de activiteiten van uw FRITZ!Box informeren en u bij het maken van back-ups van uw wachtwoorden en instellingen ondersteunen. Met de wizards kunt u de gewenste Push-services instellen.