Oproeplijst

Telefonie / Oproepen / Oproeplijst

De oproeplijst bevat uw telefoongesprekken, gemiste oproepen, op het antwoordapparaat ontvangen berichten en ontvangen faxen.

Oproeplijst uitschakelen

De oproeplijst kunt u uitschakelen. Als u het selectievakje "Oproepenlijst actief" uitschakelt wordt het bestaande oproeplijst gewist en worden gesprekken niet meer opgeslagen.

Symbolen

SymboolBetekenis
 uitgaande oproep uitgaand gesprek
 inkomende oproep inkomend gesprek
 Oproep bij afwezigheid Oproep bij afwezigheid

geweigerde oproep

De oproep is geweigerd door een toets op de telefoon in te drukken of automatisch door een oproepblokkering.

Knoppen

KnopNaamFunctie
toevoegen aan telefoonboek

Slaat het telefoonnummer op in het telefoonboek.

De knop is niet beschikbaar als het telefoonnummer al in het telefoonboek staat.

Oproep openen/opslaan
  • Speelt een bericht op het antwoordapparaat af.
  • Slaat de berichten op uw computer op.
Fax openen/opslaan
  • Opent een ontvangen fax.
  • Slaat de fax op uw computer op.

Oproepen filteren

Na het openen van de oproeplijst ziet u alle oproepen. Als u alleen bepaalde oproepen wilt zien, schakelt u over naar een van de volgende tabbladen:

TabbladOproepen
Uitgaande oproepen Oproepen die u met een telefoon die op de FRITZ!Box aangesloten is heeft gemaakt.
Inkomende oproepen Oproepen die beantwoord zijn door een antwoordapparaat of de telefoon.
Gemiste oproep Inkomende oproepen die niet beantwoord worden.

Back-up maken van oproeplijst

Met de knop kunt u de oproeplijst opslaan als bestand. Het CSV-bestand kunt u vervolgens in een spreadsheetprogramma (bijvoorbeeld Microsoft Excel, OpenOffice.org Calc) openen.

De oproeplijst in het CSV-bestand bevat de kolom "Type". De waarden in deze kolom hebben de volgende betekenis:

WaardeBetekenis
1 Inkomende oproep
2 Oproep bij afwezigheid
3 De oproep is afgewezen. In de FRITZ!Box was op het moment van de oproep een blokkering ingesteld voor dit telefoonnummer of u heeft op de telefoon op de verbreektoets gedrukt.
4 Uitgaande oproep
5 Inkomende oproep. Het gesprek was nog niet afgelopen toen de oproeplijst werd opgeslagen.
6 Uitgaande oproep. Het gesprek was nog niet afgelopen toen de oproeplijst werd opgeslagen.