Nieuw in FRITZ!OS

FRITZ!OS is de software van de FRITZ!Box. AVM stelt via internet regelmatig FRITZ!OS-updates beschikbaar met nieuwe functies en verbeteringen voor uw FRITZ!Box.

Nieuwe functies en verbeteringen

• Meer WiFi-snelheid dankzij Band Steering (meer)
  • Reservering van bandbreedte voor het thuisnetwerk (meer)
  • Internet: vrijgave van poorten samengevat met MyFRITZ!-vrijgaven en IPv6-vrijgaven (meer)
  • Veiligheid: instellingen met aanvullende bevestiging en veilige wachtwoorden voor IP-telefoons (meer)
  • Ondersteuning voor het gebruik van DECT-telefoons van andere fabrikanten (meer)
  • FRITZ!Fon: extra startschermen en nachtservice (meer)
  • Smarthome: schakelen via geluidherkenning met FRITZ!DECT 200 (meer)