Over deze online-help

Welkom bij de online-help van FRITZ!Box. De online-help ondersteunt u bij de omgang met de gebruikersinterface van uw FRITZ!Box.

Zo gebruikt u online-help

Online-help voor een pagina oproepen

• Klik voor het oproepen van een contextbewuste help-pagina op het vraagteken:

Helponderwerp selecteren

• Selecteer direct in de inhoudsopgave van de online-help een onderwerp.

De inhoudsopgave van de online-help volgt het menu van de gebruikersinterface.

Symbolen

In de online-help worden de volgende symbolen gebruikt:

SymboolBetekenis
Tip Markeert nuttige tips en informatie
Belangrijk Markeert belangrijke aanwijzingen die u dient te volgen om fouten bij het gebruik te voorkomen