Alle apparaten

Thuisnetwerk / Thuisnetwerkoverzicht / Alle apparaten

In het overzicht "Alle apparaten" worden alle apparaten weergegeven die op de FRITZ!Box zijn aangesloten of draadloos met de FRITZ!Box zijn verbonden.

Het overzicht "Alle apparaten" is niet beschikbaar wanneer de FRITZ!Box als WiFi-repeater of als IP-client is ingesteld.

Voordelen van het overzicht "Alle apparaten"

• In een oogopslag kunt u alle apparaten zien die op de FRITZ!Box zijn aangesloten of draadloos met de FRITZ!Box zijn verbonden.
  • Apparaten waarvoor u in de FRITZ!Box instellingen kunt configureren, hebben in de kolom "Eigenschappen" de koppeling "Details". Via de koppeling komt u direct bij de instellingenpagina van het apparaat.
  • Bij FRITZ!-producten kunt u in de kolom "FRITZ!Update" direct zien of de software actueel is of dat er een update beschikbaar is. Als er een update beschikbaar is, dan kunt u deze via een klik op de koppeling direct starten.

Weergegeven apparaten

FRITZ!Box

De eerste vermelding in de tabel is altijd de FRITZ!Box zelf.

Netwerkapparatuur

Alle apparaten die met een netwerkkabel of draadloos via WiFi met de FRITZ!Box zijn verbonden, hebben een vermelding in de tabel.

Voorbeelden: computers (pc's, laptops, ...), mobiele eindapparaten (smartphones, tablets, ...), Powerline-apparaten, WiFi-repeaters, tv-toestellen met netwerkfunctie.

• Koppeling op de eigen webinterface: apparaten met een eigen webinterface hebben in de kolom "Naam" een koppeling naar hun webinterface, voor zover deze bereikbaar is.
  • Toegang voor gasten: als een apparaat bij de toegang voor gasten van de FRITZ!Box is aangemeld, dan wordt dit in de kolom "Eigenschappen" weergegeven.
  • FRITZ!Box: als een andere FRITZ!Box via LAN is aangesloten, dan wordt de andere FRITZ!Box hier weergegeven.

Telefoons

Alle met de FRITZ!Box verbonden telefoons hebben een vermelding in de tabel.

Smarthome-apparaten

Alle Smarthome-apparaten die op de FRITZ!Box zijn aangemeld, hebben een vermelding in de tabel: intelligente contactdozen, radiatorregeleenheden.

USB-apparaten

Alle met de FRITZ!Box verbonden USB-apparaten hebben een vermelding in de tabel.