MyFRITZ! in het thuisnetwerk

Via de koppeling "MyFRITZ!" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface komt u in het MyFRITZ!-overzicht van uw FRITZ!Box in het thuisnetwerk. U bereikt het MyFRITZ!-overzicht ook via het adres "myfritz.box". Via het MyFRITZ!-overzicht hebt u toegang tot de opslagmedia van FRITZ!NAS, de oproepenlijst en de lijst ingesproken berichten op de antwoordapparaten van de FRITZ!Box.

Voor de toegang tot de MyFRITZ!-functies in het thuisnetwerk moet u de bijbehorende gebruikersrechten hebben. Als er geen FRITZ!Box-gebruikers zijn ingesteld, zijn de bereiken binnen het thuisnetwerk onbeperkt beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot de FRITZ!Box. U stelt gebruikers en gebruikersrechten in het menu "Systeem / FRITZ!Box-wachtwoord" op het tabblad "FRITZ!Box gebruiker" in.

Alle oproepen

• De oproepenlijst en de ingesproken berichten van de FRITZ!Box worden weergegeven.
  • De ingesproken berichten zijn beschikbaar als WAV-bestanden. U kunt de bestanden beluisteren of lokaal op uw netwerkapparaat opslaan

NAS-opslagmedia

• In het gedeelte "NAS-opslagmedia" wordt de inhoud van de FRITZ!NAS-opslagmedia weergegeven.
  • Indien in de FRITZ!Box gebruikers zijn ingesteld, worden de voor de aangemelde gebruikers vrijgegeven directories weergegeven.
  • Gebruikers met lees- en schrijfrechten kunnen de inhoud zowel bewerken als kopiëren.

Comfortfuncties

• Hier worden WiFi, WPS, toegang voor gasten, antwoordapparaat weergegeven. U kunt de functies schakelen en sturen.

Smart Home

• Hier worden schakelbare contactdozen, radiatorregeleenheden weergegeven. U kunt de actoren schakelen en sturen.

Schakelbare contactdozen, radiatorregeleenheden schakelen en regelen