Draadloze telefoons

DECT / Draadloze telefoons

In de FRITZ!Box is een DECT-basisstation geïntegreerd voor maximaal 6 draadloze telefoons.

Overzicht van de aangemelde draadloze telefoons

Het overzicht van de aangemelde draadloze telefoons bevat de volgende kolommen en knoppen:

Kolom / KnopBetekenis / Functie
Benaming

De naam kan vrij worden gekozen in de instellingen van de draadloze telefoon.

Aansluiting DECT
Telefoonnummer uitgaand

Telefoonnummer dat de telefoon gebruikt om uitgaande gesprekken te voeren.

Als de telefoon nog niet is ingesteld, staat hier geen telefoonnummer.

inkomend Bij inkomende gesprekken voor dit telefoonnummer / deze telefoonnummers rinkelt de telefoon.
intern intern nummer
Opent de instellingen van de draadloze telefoons.
Verwijdert de draadloze telefoon uit de gebruikersinterface en meldt zich af van de FRITZ!Box.

Aangemelde draadloze telefoons

De lijst van de aangemelde draadloze telefoons bevat de volgende informatie en bedieningselementen:

Informatie / BedieningselementBetekenis / Functie
Telefoonnummer uitgaand Met dit telefoonnummer voert de telefoon uitgaande gesprekken. Het telefoonnummer wordt in de instellingen van de draadloze telefoon vastgelegd.
inkomend Bij inkomende gesprekken voor dit telefoonnummer / deze telefoonnummers rinkelt de telefoon.
intern intern nummer
Opent de instellingen van de draadloze telefoons.
Verwijdert de draadloze telefoon uit de gebruikersinterface en meldt zich af van de FRITZ!Box.

Nieuwe draadloze telefoon aanmelden

Overzicht

U kunt in de gebruikersinterface de aanmelding van een nieuwe draadloze telefoon starten.

Instructies: Nieuwe draadloze telefoon aanmelden

1. Kies "DECT".
  2. Kies "Draadloze telefoon" en klik op "Nieuw apparaat instellen".

Als het menupunt "Draadloze telefoon" niet beschikbaar is: kies "Basisstation", activeer "DECT-basisstation actief" en klik op "Overnemen".

3. Volg de instructies. Een wizard begeleidt u door de aanmelding en instelling van de draadloze telefoon.