Een back-up maken van de gegevens van het interne geheugen

U hebt de mogelijkheid om een back-up te maken van de gegevens van het interne geheugen van de FRITZ!Box. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voorafgaande aan het laden van de fabrieksinstellingen of het opnieuw opstarten, omdat bij het laden van de fabrieksinstellingen en ook bij het opnieuw opstarten het interne geheugen van de FRITZ!Box wordt gewist. Als ontvangen faxen of berichten van het antwoordapparaat hier zijn opgeslagen, gaan deze verloren.

Back-up maken van gegevens

1. Open in het menu van de FRITZ!Box-gebruikersinterface de "FRITZ!NAS".

De interface van FRITZ!NAS wordt geopend.

2. Selecteer hier de gegevens waarvoor u een back-up wenst te maken door hier met de muis op te klikken.
  3. Klik in de werkbalk van FRITZ!NAS op het symbool FRITZ!NAS-symbool 'Kopiëren' "Van FRITZ!NAS naar mijn apparaat kopiëren" en klik op "OK“ om te bevestigen.

De gemarkeerde gegevens worden in een ZIP-bestand naar de vooraf ingestelde downloadmap gekopieerd.

Van uw gegevens van het interne geheugen is nu een back-up gemaakt.