Andere instellingen

DECT / Internetdiensten / Nieuw e-mailaccount / Andere instellingen

Op het tabblad "Andere instellingen" vindt u verschillende instellingen voor het ontvangen en verzenden van e-mails met de FRITZ!Fon.

Oproepinterval

De opvraaginterval bepaalt hoe vaak de FRITZ!Box controleert of er nieuwe berichten zijn in het postvak van het e-mailaccount.

Als u de automatische meldingen activeert, laat de FRITZ!Fon op deze manier zien dat er nieuwe e-mails zijn:

• de led knippert
  • het symbool van een envelopje verschijnt op het scherm

E-mailverzending

Activeer het verzenden van e-mail als u e-mails met de FRITZ!Fon wilt opstellen en versturen.

Voor het verzenden van e-mail moet u de SMTP-server (uitgaande e-mailserver) en andere gegevens van uw e-mail account opgeven.

Automatisch gegevens aanvullen

Sommige e-mailproviders zijn al opgeslagen in de FRITZ!Box.

Als u op het tabblad "Accountgegevens" een e-mailadres hebt opgegeven van een van de opgeslagen providers, worden de SMTP-server en andere gegevens automatisch ingevuld.

Waar haal ik deze gegevens vandaan?

Als de gegevens van uw e-mailaccount niet automatisch worden ingevuld:

De naam van de SMTP-servers en de andere gegevens vindt u op de website van uw e-mailprovider. Zoek daar naar "E-mailprogramma instellen", "E-mails per POP3 ophalen" of iets soortgelijks.

De FRITZ!Box heeft dezelfde gegevens nodig als een e-mailprogramma, bijvoorbeeld Thunderbird of Outlook.

E-mails verwijderen

Activeer het verwijderen van gelezen e-mail als u met de FRITZ!Fon e-mails wilt verwijderen.

Op de FRITZ!Fon verwijdert u e-mails als volgt:

1. Druk op de menutoets.
  2. Selecteer "Internetdiensten / E-mail".
  3. Selecteer de te verwijderen e-mail.
  4. Druk op de rechterfunctietoets "Opties".
  5. Selecteer "Verwijderen / OK".

Automatisch gegevens aanvullen

Sommige e-mailproviders zijn al opgeslagen in de FRITZ!Box.

Als u een e-mailadres opgeeft van een van de opgeslagen providers, worden de POP3-server en andere gegevens automatisch ingevuld.

Waar haal ik deze gegevens vandaan?

Als de gegevens van uw e-mailaccount niet automatisch worden ingevuld:

De naam van de POP3-servers en de andere gegevens vindt u op de website van uw e-mailprovider. Zoek daar naar "E-mailprogramma instellen", "E-mails per POP3 ophalen" of iets soortgelijks.

De FRITZ!Box heeft dezelfde gegevens nodig als een e-mailprogramma, bijvoorbeeld Thunderbird of Outlook.