Standaardaanzicht en geavanceerd aanzicht

De FRITZ!Box heeft twee aanzichten: het standaardaanzicht en het geavanceerde aanzicht. In de standaardinstelling bij levering bevindt de FRITZ!Box zich in het standaardaanzicht. U kunt op elk moment snel schakelen tussen de aanzichten.

Standaardaanzicht

In het standaardaanzicht staan alle functies ter beschikking die vereist zijn voor het normale werking van de FRITZ!Box. Sommige pagina's en delen van de FRITZ!Box-gebruikersinterface worden niet weergegeven.

Geavanceerd aanzicht

In het geavanceerde aanzicht worden onder verschillende menupunten extra mogelijkheden voor de instelling weergegeven. De geavanceerde menupunten bevatten internet- en netwerkinstellingen voor ervaren gebruikers en zijn niet nodig voor het normale bedrijf van de FRITZ!Box.

Schakelen tussen aanzichten

De activering van het geavanceerde aanzicht wordt alleen aanbevolen als u over uitgebreide kennis van netwerken beschikt: bij het selecteren van deze instelling kunnen instellingen worden geconfigureerd die ertoe leiden dat de gebruikersinterface van de FRITZ!Box niet meer kan worden geopend.

Schakelen tussen aanzichten in de gebruikersinterface

1. Klik in het kopje van de FRITZ!Box op het menu met de 3 punten.

Er verschijnt een venster met andere instellingen.

2. Schakel tussen de aanzichten met behulp van deze schuifregelaars.
    • Bij het geactiveerde geavanceerde aanzicht staat de schuifregelaar rechts (groen).
    • Bij het gedeactiveerde geavanceerde aanzicht staat de schuifregelaar links (grijs).

Schuifregelaar in het menu

Schakelen tussen aanzichten op de voettekst in de gebruikersinterface

1. Kies om te wisselen op de koppeling "Aanzicht" in de voettekst van het menu van de FRITZ!Box.

Het nu actieve aanzicht wordt weergegeven.

Koppeling om te schakelen naar Aanzicht: geavanceerd' Koppeling om te schakelen naar 'Aanzicht: standaard'