Ouderlijk toezicht voor een netwerkapparaat instellen

Met het ouderlijk toezicht kunt u het internetgebruik van de netwerkapparaten in uw netwerk regelen. De regels voor internetgebruik worden bepaald in de toegangsprofielen. De toegangsprofielen worden toegewezen aan de netwerkapparaten.

1. Selecteer "Internet / Filter / Ouderlijk toezicht".
  2. Ga in het overzicht naar het netwerkapparaat waarvoor u het ouderlijk toezicht wilt instellen.
  3. Klicken Sie in der Spalte "Zugangsprofil" auf den Pfeil.
  4. Selecteer het toegangsprofiel waarmee u het internetgebruik voor het apparaat wilt reguleren.
  5. Wanneer het toegangsprofiel met de door u gewenste regels nog niet bestaat, stel dit dan in: Nieuw toegangsprofiel instellen.
  6. Klik tot slot op de "Toepassen".