Eenmalige schakeling voor wandcontactdoos instellen

U kunt verschillende automatische schakelingen instellen voor de contactdoos van uw Smarthome-apparaat van AVM. De eenmalige schakeling schakelt het stopcontact gedurende een vooraf vastgelegde periode in of uit. Het tijdstip waarop de contactdoos wordt in- of uitgeschakeld, is vrij kiesbaar.

U kunt de automatische schakeling voor een afzonderlijk Smarthome-apparaat of voor een groep met meerdere Smarthome-apparaten instellen.

Schakeling instellen voor afzonderlijk apparaat

1. Selecteer "Thuisnetwerk / Smart Home".
  2. Klik bij het gewenste apparaat op de knop "Bewerken"
  3. Ga naar het tabblad "Automatisch schakelen".
  4. Activeer het selectievakje "Tijdschakeling actief".
  5. Ga verder met "Schakeltijden vastleggen".

Schakeling instellen voor groep

1. Selecteer "Thuisnetwerk / Smart Home".
  2. Klik op "Nieuwe groep" of open de instellingen van een al aanwezige groep door bij de groepsschakelaar op de knop "Bewerken" te klikken.
  3. Alleen bij een nieuwe groep: voer een nieuwe groepsnaam in en selecteer alle apparaten die tot de groep moeten behoren. Klik op "OK".
  4. Activeer het selectievakje "Groep automatisch schakelen".
  5. Ga verder met "Schakeltijden vastleggen".

Schakeltijden vastleggen

1. Kies de optie "Eenmalig".
  2. Kies of het stopcontact moet worden in- of uitgeschakeld.
  3. Leg de datum en het tijdstip vast waarop het stopcontact moet worden in- of uitgeschakeld.
  4. Selecteer hoe lang het stopcontact moet worden in- of uitgeschakeld in de vervolgkeuzelijst "Schakelduur".
  5. Klik op "OK".

De automatische schakeling is ingesteld.