Online-telefoonboek (1&1, GMX, WEB.DE) instellen

Het telefoonboek van een e-mailaccount bij 1&1, GMX of WEB.DE kunt u als online-telefoonboek instellen in de FRITZ!Box en gebruiken op uw draadloze telefoons van FRITZ!Fon.

Het online-telefoonboek in de FRITZ!Box wordt automatisch gesynchroniseerd met het telefoonboek van het e-mailaccount. De contacten hoeven apart te worden bijgehouden.

Online-telefoonboek in FRITZ!Box instellen

1. Selecteer "Telefonie / Telefoonboek".
  2. Klik op "Nieuw telefoonboek".
  3. Geef het telefoonboek een naam.
  4. Activeer "Telefoonboek van een e-mailaccount gebruiken" en selecteer uw e-mailaanbieder.
  5. Voer uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in.
  6. Bepaal onder "Telefoontoewijzing" op welke draadloze FRITZ!Fon-telefoons het telefoonboek beschikbaar moet zijn.
  7. Klik op "OK".

Als de melding "Het bijwerken is geslaagd" wordt weergegeven, zijn de vermeldingen in het online-telefoonboek beschikbaar in de FRITZ!Box.

8. Klik op "Volgende".