Nieuwe groep radiatorregeleenheden instellen

U kunt meerdere Radiatorregeleenheden samenvoegen in een groep en samen instellen (tijdschakeling, vakantieschakeling, verwarmingsvrije perioden).

Regels

• U kunt een apparaat dat tot een andere groep behoort ook toevoegen aan een nieuwe groep. Het apparaat wordt dan uit de andere groep verwijderd.

Nieuwe groep instellen

Een nieuwe groep stelt u in de gebruikersinterface onder "Thuisnetwerk / Smart Home" in.

1. Klik op de knop "Nieuwe groep".
  2. Selecteer "Radiatorregeleenheden" en klik op "OK".
  3. Voer een nieuwe groepsnaam in en selecteer alle apparaten die tot de groep moeten behoren.
  4. Stel de groep in en klik op "OK".