Instellingen voor de radiatorthermostaten

Thuisnetwerk / Smart Home / Radiatorregeleenheid bewerken

Radiatorregelaars – FRITZ!DECT 301/300/Comet DECT – kunt u draadloos via DECT met de FRITZ!Box verbinden en in de gebruikersinterface regelen. Tot 12 radiatorregeleenheden kunnen in de FRITZ!Box worden ingesteld.

Instellingen

Overzicht

De volgende instellingen zijn beschikbaar:

InstellingBeschrijving
Toetsenblokkering U kunt de toetsen van de radiatorregelaar blokkeren en/of de handmatige bediening uitschakelen via de FRITZ!Box-gebruikersinterface, via MyFRITZ!App en via FRITZ!Fon.
Tijdschakeling U kunt voor elke dag van de week vastleggen op welke tijdstippen een vooraf bepaalde comforttemperatuur wordt gehandhaafd. Buiten deze tijden wordt een door u opgegeven spaartemperatuur aangehouden.
Vakantieschakeling (feestmodus) Leg tot 4 perioden vast waarin de tijdschakeling is gedeactiveerd en een constante temperatuur wordt aangehouden.
Verwarming uit Leg een periode vast waarin u niet verwarmt. De verwarmingsklep blijft in deze periode gesloten en de radiatorregelaar is in een vergevorderde energiebesparende modus. Dit beschermt de batterijen.
Raam open-detectie Sluit automatisch de verwarmingsklep wanneer de temperatuur in het gebied sterk daalt. De klep blijft gedurende een vooraf ingestelde tijd (1 - 120 minuten) gesloten. De ingestelde tijd geldt ook voor het activeren van de raam open-detectie met de toets op de radiatorregelaar.
Temperatuurafwijking (offset) Correctiewaarde indien de temperatuur op de radiatorregelaar afwijkt van de temperatuur in de rest van de ruimte.
Push service Stuurt u bij bepaalde gebeurtenissen een bericht per e-mail.