Betekenis van de lichtdioden (leds)

De FRITZ!Box is voorzien van vijf lichtdioden (leds), die verschillende verbindingstoestanden en gebeurtenissen weergeven.

Betekenis van de leds

Aanwijzing: de functie van de led "Info" is vrij kiesbaar. Meer informatie hierover vindt u in de beschrijving in "Info-weergave".

De volgende gebeurtenissen en functies worden door de leds aangegeven:

LedToestandBetekenis / Functie
Power / DSL Brandt De voedingsspanning is aanwezig en de DSL-aansluiting is bedrijfsklaar.
Knippert De voedingsspanning is aanwezig en de verbinding met DSL wordt tot stand gebracht of is onderbroken.
HoornInternet Brandt Er is een telefoonverbinding via internet.
Knippert Er zijn berichten in uw mailbox (deze functie moet door uw telefoonprovider worden ondersteund).
HoornVast net Brandt Er is een telefoonverbinding via de vaste netaansluiting.
Knippert Er zijn berichten in uw mailbox (deze functie moet door uw
telefoonprovider worden ondersteund).
WiFi Brandt De WiFi-functie is ingeschakeld.
Knippert
  • De WiFi-functie wordt in- of uitgeschakeld.
  • De WiFi-instellingen worden overgenomen.
  • WPS wordt uitgevoerd.
  • WPS-proces geannuleerd: meer dan twee WiFi-apparaten voeren tegelijkertijd WPS uit. Herhaal de WPS-procedure.
Info brandt groen
  • Een bij "Systeem / Info-weergave" ingestelde gebeurtenis wordt weergegeven.
  • Stick & Surf met de FRITZ!WLAN USB-stick van AVM is afgesloten.
knippert groen
  • FRITZ!OS wordt geactualiseerd.
  • Een bij "Systeem / Info-weergave" ingestelde gebeurtenis wordt weergegeven.
  • Stick & Surf met de FRITZ!WLAN USB-stick van AVM wordt uitgevoerd.
  • Aanmelding voor een DECT-toestel wordt uitgevoerd.
brandt of knippert rood Fout: volg de aanwijzingen in de gebruikersinterface op de pagina "Overzicht".