E-mailaccount instellen

DECT / Internetdiensten / E-mail / Nieuw e-mailaccount

Stel uw e-mailaccount in op het tabblad "Accountgegevens" en "Geavanceerde instellingen".

Accountgegevens

Op het tabblad "Accountgegevens" voert u uw e-mailadres en verdere informatie over uw e-mailaccount in.

Automatisch gegevens aanvullen

Sommige e-mailproviders zijn al opgeslagen in de FRITZ!Box.

Als u een e-mailadres opgeeft van een van de opgeslagen providers, worden de POP3-server en andere gegevens automatisch ingevuld.

Waar haal ik deze gegevens vandaan?

Als de gegevens van uw e-mailaccount niet automatisch worden ingevuld:

De naam van de POP3-servers en de andere gegevens vindt u op de website van uw e-mailprovider. Zoek daar naar "E-mailprogramma instellen", "E-mails per POP3 ophalen" of iets soortgelijks.

De FRITZ!Box heeft dezelfde gegevens nodig als een e-mailprogramma, bijvoorbeeld Thunderbird of Outlook.

Kan ik een IMAP-server opgeven?

U kunt geen IMAP-server opgeven.

De FRITZ!Box is echter zo ingesteld, dat gelezen e-mails op de server van uw e-mailprovider niet worden verwijderd, maar in de inbox blijven staan.

Andere instellingen

Op het tabblad "Geavanceerde instellingen" vindt u de volgende instellingen:

• Oproepinterval
  • E-mailverzending
  • E-mails verwijderen
  • E-mails beveiligen met PIN-code

Lees meer in de Help over het tabblad "Andere instellingen".