MyFRITZ! instellen

Voor de instelling van de dienst MyFRITZ! zijn de volgende stappen nodig:

• MyFRITZ!-account instellen

Hierbij geeft u een MyFRITZ!-wachtwoord op. Het MyFRITZ!-wachtwoord is nodig voor de aanmelding (login) bij de dienst MyFRITZ!.

• Toegang tot de FRITZ!Box vanuit internet instellen

Hierbij geeft u een FRITZ!Box-internetwachtwoord op. Het FRITZ!Box-internetwachtwoord is nodig voor de toegang tot uw FRITZ!Box vanuit internet.

• MyFRITZ!-account registreren

Opmerking: een wizard leidt u stap voor stap door de instelling van MyFRITZ!.

MyFRITZ!-account in de FRITZ!Box instellen

Aanwijzing:

Zorg er voordat u een MyFRITZ!-account instelt voor dat uw internetverbinding actief is.

Ga voor het instellen van de dienst MyFRITZ! als volgt te werk:

1. Ga in de FRITZ!Box-gebruikersinterface naar het menu "Internet / MyFRITZ!".
  2. Activeer in het tabblad "MyFRITZ!-account" de instelling "Nieuw MyFRITZ!-account maken".
  3. Geef uw e-mailadres op.
  4. Geef een MyFRITZ!-wachtwoord op.
  5. Klik op "Verder".

Het dialoogvenster voor het instellen van een internetwachtwoord verschijnt.

In de volgende stap wordt de toegang tot de FRITZ!Box vanuit internet ingesteld.

Toegang tot de FRITZ!Box vanuit internet instellen

1. Geef nu een FRITZ!Box-internetwachtwoord op.

Opmerking: het FRITZ!Box-internetwachtwoord wordt alleen op de FRITZ!Box opgeslagen en is niet bekend bij AVM.

2. Klik op "Verder".

De hier opgegeven gebruikersnaam en het FRITZ!Box-internetwachtwoord gelden ook als gebruikersnaam en wachtwoord voor uw FRITZ!Box-onderhoud op afstand.

3. Bevestig het pop-upvenster.

Het dialoogvenster voor het instellen van een internetwachtwoord verschijnt.

In de volgende stap wordt het MyFRITZ!-account geregistreerd.

MyFRITZ!-account registreren

MyFRITZ! heeft aan u het door u opgegeven e-mailadres een e-mail verzonden met als onderwerp "MyFRITZ!-registratie voltooien".

1. Open de e-mail van MyFRITZ! en klik op de registratiekoppeling.

In uw internetbrowser wordt de pagina "Gebruikersaccount-activering" geopend.

2. Activeer de instelling "Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden" als u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden.

Lees de gebruiksvoorwaarden eerst zorgvuldig door.

3. Klik vervolgens op "Account activeren".

De registratie wordt gestart. Een ogenblik geduld a.u.b.

4. In de volgende stap wordt u meegedeeld dat de registratie is voltooid.

Na 20 seconden wordt u automatisch naar uw FRITZ!Box geleid.

5. Via de koppeling "Ga hier verder" gaat u direct naar het tabblad "MyFRITZ!-account" van het menu "Internet / MyFRITZ!" van uw FRITZ!-Box.

Over de succesvolle registratie wordt u ingelicht via de groene led en de status "Uw FRITZ!Box is bij MyFRITZ! aangemeld."

De instelling van uw FRITZ!Box voor het gebruik van de dienst MyFRITZ! is daarmee voltooid. U kunt de dienst nu gebruiken.