MyFRITZ! in het thuisnetwerk gebruiken

MyFRITZ!

U kunt MyFRITZ! ook in het thuisnetwerk gebruiken. Dat is ook zonder MyFRITZ!-account mogelijk.

Met MyFRITZ! in het thuisnetwerk krijgt u snel een overzicht over FRITZ!NAS, uw oproepenlijst en aanwezige spraakberichten. Verder kunt u vanaf MyFRITZ! in het thuisnetwerk toegang krijgen tot de inhoud van FRITZ!NAS of direct naar de gebruikersinterface van FRITZ!NAS of naar de gebruikersinterface van de FRITZ!Box gaan.

Als u al een MyFRITZ!-account hebt geregistreerd en bij MyFRITZ! bent aangemeld, dan hebt u van hieruit de mogelijkheid om u bij MyFRITZ! af te melden.

MyFRITZ! in het thuisnetwerk oproepen

Voor het oproepen van MyFRITZ! in het thuisnetwerk zijn twee mogelijkheden beschikbaar: u kunt MyFRITZ! oproepen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box of via een internetadres.

MyFRITZ! oproepen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. Voer hiertoe in de adresbalk van uw internetbrowser het volgende adres in: http://fritz.box
  2. Voer in het volgende venster uw FRITZ!Box-internetwachtwoord in.

De gebruikersinterface van MyFRITZ! in het thuisnetwerk wordt geopend.

Opmerking: de invoer van het internetwachtwoord is alleen nodig bij een geregistreerd MYFRITZ!-account.

U kunt MyFRITZ! nu in het thuisnetwerk van de FRITZ!Box gebruiken.

MyFRITZ! oproepen via een internetadres

1. Open een internetbrowser.
  2. Voer in de adresbalk het volgende adres in: http://myfritz.box
  3. Selecteer op de pagina "Overzicht" het menu "MyFRITZ".
  4. Voer in het volgende venster uw FRITZ!Box-internetwachtwoord in.

De gebruikersinterface van MyFRITZ! in het thuisnetwerk wordt geopend.

Opmerking: de invoer van het internetwachtwoord is alleen nodig bij een geregistreerd MYFRITZ!-account.

U kunt MyFRITZ! nu in het thuisnetwerk van de FRITZ!Box gebruiken.

MyFRITZ! gebruiken

MyFRITZ! in het thuisnetwerk biedt u de volgende mogelijkheden:

• De pagina "MyFRITZ!" geeft u snel een overzicht over FRITZ!NAS, uw oproepenlijst en aanwezige spraakberichten.
  • Via de knop "FRITZ!Box" kunt u direct naar de FRITZ!Box-gebruikersinterface gaan. Hier kunt u alle functies van de FRITZ!Box gebruiken en alle gewenste instellingen configureren.
  • Via de knop "FRITZ!NAS" kunt u direct naar de FRITZ!NAS-gebruikersinterface gaan en alle functies van FRITZ!NAS gebruiken.
Pagina "Overzicht"