Internet / DSL-informatie / Overzicht

In het overzicht worden de gegevens over de verbinding tussen de FRITZ!Box en de DSL-centrale weergegeven.

Klik op de knop "Vernieuwen" om de huidige waarden weer te geven.

De grafiek toont de overdrachtssnelheden en de status van de DSL-verbinding:

KleurBetekenis
groen DSL actief (transmissie van ATM-cellen)
geel Training (onderhandeling van de verbindingsparameters)
rood geen DSL-kabel aangesloten

Onder de grafiek worden de DSL-versie, de periode van de DSL-activiteit, het gebruikte DSL-protocol en informatie over het communicatieadres weergegeven.