Wekker

Telefonie / Wekker

Met de wekker kunt u verbonden telefoons gebruiken als wekker.

Wekker activeren

U kunt de wekker activeren voor alle verbonden telefoons of alleen voor een bepaalde telefoon.

Instructies: Wekker activeren

1. Selecteer in de gebruikersinterface "Telefonie / Wekker".
  2. Activeer de wekker.
  3. Geef in het veld "Tijd" op wanneer u wilt worden gewekt. Voer de uren en minuten in met 2 cijfers, bijvoorbeeld: 06:45
  4. Selecteer een telefoon of selecteer "alle telefoons".
  5. Voor draadloze FRITZ!Fon-telefoons kunt u nog een tekst invoeren die op het scherm verschijnt als de wekker gaat.
  6. Bepaal of en wanneer de wekker moet worden herhaald.
  7. Klik op "Toepassen".

Wekker uitzetten

Instructies: Wekker uitzetten met FRITZ!Fon

1. Druk op de ophangtoets.

Instructies: Wekker uitzetten met een andere telefoon

1. Druk op de oproeptoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Druk op de ophangtoets (hoorn ophangen).

Snoozefunctie activeren

De snoozefunctie onderbreekt de wekker. Na 9 minuten gaat de wekker opnieuw.

Instructies: Snoozefunctie activeren

1. Druk op de oproeptoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Druk op een willekeurige cijfertoets (0 - 9).