FRITZ!Box-naam

Thuisnetwerk / FRITZ!Box-naam

Met de naam van de FRITZ!Box worden er een aantal identificatoren in de FRITZ!Box-gebruikersinterface beheerd. Op deze pagina kunt u een unieke naam aan uw FRITZ!Box geven, die in de volgende onderdelen van uw thuisnetwerk worden overgenomen:

• Naam van het draadloze netwerk (SSID)
  • Naam van de WiFi-toegang voor gasten (SSID)
  • Naam en werkgroep van de thuisnetwerkvrijgave
  • Naam van de mediaserver
  • Naam van het DECT-basisstation
  • Afzendernaam van Push-service
  • Naam van uw FRITZ!Box in het apparaatoverzicht in MyFRITZ!

Het volgende wordt ook beïnvloed:

• USB Remote Connection
  • Telefoonboek

Klik op de knop "Toepassen" om de instellingen op te slaan. Als u de pagina verlaat zonder eerst op te slaan, gaan alle wijzigingen verloren.

Unieke FRITZ!Box-naam opgeven

• Voer in het veld "FRITZ!Box-naam" een naam naar keuze in.
  • Gebruik voor de naam uitsluitend letters, cijfers en koppeltekens.

Houd er rekening mee dat u WiFi-verbindingen en netwerkkoppelingen na het aanpassen van de naam mogelijk opnieuw moet instellen.