Instellingen

Thuisnetwerk / Mediaserver / Instellingen

Met de mediaserver van de FRITZ!Box kunt u uw foto's, video's en muziek beschikbaar stellen aan alle afspeelapparaten in het thuisnetwerk die de standaard UPnP-AV ondersteunen.

Mediaserver activeren

1. Activeer de optie "Mediaserver actief" om de mediaserver van de FRITZ!Box beschikbaar te stellen aan alle afspeelapparaten in uw thuisnetwerk.
  2. Voer een naam in voor de FRITZ!Box Mediaserver, die moet worden weergegeven op de afspeelapparaten in het thuisnetwerk.

Mediabronnen selecteren

U kunt bepalen welke mediabronnen de FRITZ!Box Mediaserver Mediaserver beschikbaar stelt aan gebruikers in het thuisnetwerk en vanaf het internet.

1. Selecteer de gewenste optie en bevestig deze met "Toepassen".