Energieverbruik

Systeem / Energiemonitor / Energieverbruik

De energiemonitor toont u het energieverbruik van uw FRITZ!Box en de beschikbaarheid van de LAN-aansluitingen.

Informatie in de verbruiksmeter

Verbruik

• Het energieverbruik van de FRITZ!Box en de afzonderlijke FRITZ!Box-module kan aan de hand van de vulling van de balken worden afgelezen:
    • De eerste balk geeft het actuele verbruik weer.
    • De tweede balk geeft het gemiddelde verbruik per dag weer.
    • Uit de vulling van de balk blijkt hoeveel procent van het maximale energieverbruik wordt gebruikt. Daarbij gaan we er bij het totale energieverbruik van uit dat alle functies van de FRITZ!Box in gebruik zijn.
  • Voor elke LAN-aansluiting wordt weergegeven of een netwerkapparaat is aangesloten:
    • groen led-symbool = bezet
    • grijs led-symbool = geen apparaat aangesloten

Status

In de kolom "Status" ontvangt u meer informatie over de respectieve verbruiksgegevens, zoals de verbindingsduur, het aantal aangesloten apparaten en het overdrachtsvermogen.

Klik op de knop "Vernieuwen" om de huidige waarden weer te geven.