Back-up maken

Systeem / Back-up / Back-up maken

Op de pagina "Back-up maken" kunt u alle instellingen die u hebt ingesteld in uw FRITZ!Box opslaan in een back-upbestand dat u kunt opslaan op uw computer of op een ander opslagmedium.

Voordelen van een back-up van de instellingen

U kunt het back-upbestand met uw opgeslagen instellingen gebruiken om

• de opgeslagen instellingen in uw huidige FRITZ!Box te herstellen
  • de opgeslagen instellingen in een andere FRITZ!Box van hetzelfde model te laden
  • de opgeslagen instellingen in een andere FRITZ!Box van een ander model te laden als u bij het maken van het back-upbestand een wachtwoord hebt toegekend.

Een back-up maken met extra bevestiging

Ter bescherming van uw gegevens kunt u alleen een back-up maken van uw FRITZ!Box-instellingen nadat u uw persoonlijke wachtwoord hebt ingevoerd en het back-upproces hebt bevestigd. De extra bevestiging garandeert dat deze instellingen alleen door gebruikers ter plekke met directe toegang tot de FRITZ!Box kunnen worden gewijzigd.

Regels

• Voor de extra bevestiging per telefoon kunt een draadloze DECT-telefoon, een analoge telefoon of een ISDN-telefoon gebruiken. IP-telefoons en smartphones zijn daarvoor niet geschikt.

Bevestigen per FRITZ!Box-knop

In de gebruikersinterface verschijnt het venster "Bevestigen". Ga zo te werk:

1. Druk op de FRITZ!Box kort op een willekeurige toets, bijvoorbeeld op de WiFi-toets.
  2. Klik in de gebruikersinterface in het venster "Uitvoering bevestigd" op "OK".

Bevestigen per telefoon

In de gebruikersinterface verschijnt het venster "Bevestigen". Ga zo te werk:

1. Neem een telefoon die op de FRITZ!Box is aangesloten.
  2. Geef de code in die in het venster "Bevestigen" wordt weergegeven, bijvoorbeeld *10215.
  3. Druk op de telefoon op de gesprekstoets (hoorn opnemen).

U hoort een bevestigingstoon.

4. Leg weer op.
  5. Klik in de gebruikersinterface in het venster "Uitvoering bevestigd" op "OK".