FRITZ!OS-versie

Systeem / Update / FRITZ!OS-versie

AVM stelt op internet gratis updates ter beschikking voor het FRITZ!OS van de FRITZ!Box. FRITZ!OS is de software van uw FRITZ!Box, die alle functies aanstuurt. FRITZ!OS-updates bevatten verbeteringen van bestaande functies en vaak ook nieuwe functies voor uw FRITZ!Box.

Nieuwe FRITZ!OS-versie zoeken en naar de FRITZ!Box overdragen

1. Klik op de knop "Nieuw FRITZ!OS zoeken".

De FRITZ!Box controleert of er een FRITZ!OS-update beschikbaar is. Als er een update wordt gevonden, wordt de knop "Update nu starten" weergegeven.

2. Klik op "Update nu starten".

De led "Info" van de FRITZ!Box begint te knipperen en de nieuwe FRITZ!OS-versie wordt nu naar de FRITZ!Box overgedragen. Als de led "Info" niet meer knippert, is de update voltooid.

Belangrijk:Verbreek tijdens de update niet de verbinding tussen de computer en de FRITZ!Box en onderbreek niet de stroomtoevoer van de FRITZ!Box. Onderbreking van de update kan de FRITZ!Box beschadigen of onbruikbaar maken.

Na het afsluiten van de update wordt u automatisch doorgestuurd naar de overzichtspagina van de FRITZ!Box.