Push-service "Back-up van de instellingen maken" instellen

Systeem / Push-service / Push-services / "Een back-up van de instellingen maken" bewerken (of System / Push Service / Push Services / Edit "Save Settings") / Details voor Push-service "Een back-up van de instellingen maken" (of "Save Settings")

De Push-service "Een back-up van de instellingen maken" maakt een back-up van de instellingen van uw FRITZ!Box voor elke FRITZ!OS-update en voor elke keer dat de fabrieksinstellingen worden hersteld. Het back-upbestand wordt automatisch verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres.

De Push-service "Een back-up van de instellingen maken" activeren

1. Schakel het selectievakje "Push-service actief" in.
  2. Voer in het veld "Push-service-mail verzenden naar" het e-mailadres voor het ontvangen van de Push-service in. Als de Push-service-mails aan meerdere e-mailadressen moeten worden verzonden, geeft u de e-mailadressen op gescheiden door komma's.
  3. Voer in het veld "Wachtwoord" een wachtwoord in voor het back-upbestand. Het wachtwoord is noodzakelijk bij het herstellen en overnemen van uw FRITZ!Box-instellingen.

Aanwijzing: U hoeft alleen een wachtwoord in te voeren als u de instellingen van deze FRITZ!Box wilt overnemen in een andere FRITZ!Box.

4. Klik op "OK".

De Push-service is geactiveerd.