Push-service wachtwoord vergeten" instellen

Systeem / Push service / Push services / "Wachtwoord vergeten" bewerken / Details voor de Push service "Wachtwoord vergeten" (of "System / Push Service / Push Services / "Forgot password" bewerken / Details for "Forgot Password" Push Service")

De Push-service "Wachtwoord vergeten" (of "Forgot password") stuurt een toegangslink naar het opgegeven e-mailadres wanneer u het wachtwoord bent vergeten. Met deze link krijgt u weer toegang tot de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Push-service "Wachtwoord vergeten" (of "Forgot Password") activeren

1. Activeer het selectievakje "Push-service actief" (of "Push service enabled").
  2. Klik op "OK".

De push-service is geactiveerd. In het veld "Push-service-mail versturen naar" (of "Send push service mail to") wordt automatisch het onder "Systeem / Push-service / Afzender" (of "System / Push Service / Sender") ingestelde e-mailadres ingevoerd. Daardoor moet worden gegarandeerd dat de toegangslink voor het vergeten wachtwoord alleen naar u persoonlijk wordt verstuurd.

Als u het e-mailadres voor ontvangst van de toegangslink wilt wijzigen, moet u onder "Systeem / Push-service / Afzender" (of "System / Push Services / Sender") een ander afzenderadres instellen.