Toetsblokkering

Systeem / Knoppen en leds / Toetsenblokkering (of "System / Buttons and LEDs / Keylock")

U kunt de toetsen van uw FRITZ!Box blokkeren. De toetsblokkering voorkomt het per ongeluk indrukken van de toetsen of het indrukken door onbevoegde personen.

Voorbeeld

Bij een actieve toetsblokkering wordt het Wi-Fi-netwerk niet uitgeschakeld als per ongeluk op de WLAN-knop wordt gedrukt. De toetsblokkering voorkomt dat de internetverbinding wordt verbroken voor gebruikers van de FRITZ!Box en bespaart u in bepaalde omstandigheden langdurig zoeken naar fouten.

Toetsblokkering inschakelen

1. Schakel het selectievakje "Toetsblokkering actief" (of "Buttons locked") in.
  2. Klik op "Toepassen" (of "Apply").

Toetsblokkering uitschakelen

1. Schakel het selectievakje "Toetsblokkering actief" (of Buttons locked) uit.
  2. Klik op "Toepassen" (of "Apply").