Auto-update

Systeem / Update / Auto-update (of "System / Update / Auto Update")

Op de pagina "Auto-update" (of "Auto Update") kunt u instellen of u alleen over FRITZ!OS-updates wilt worden geïnformeerd, of dat de updates automatisch moeten worden geïnstalleerd.

Auto-update: mogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende instellingen:

InstellingDeze updates worden automatisch geïnstalleerd
Informatie verkrijgen over nieuwe FRITZ!OS-versies geen
Over nieuwe FRITZ!OS-versies informeren en noodzakelijke updates automatisch installeren (aanbevolen)

Updates die voor een veilige en betrouwbare werking noodzakelijk zijn (bijvoorbeeld veiligheidsupdates)

Over nieuwe FRITZ!OS-versies informeren en nieuwe versies automatisch installeren

alle updates

Auto-update instellen

1. Selecteer "Systeem / Update" (of "System / Update") en ga naar het tabblad "Auto-update" (of "Auto Update").
  2. Kies een optie.
  3. Klik op "Toepassen" (of "Apply").

Auto-update deactiveren

Als u het installeren van automatische updates en het zoeken naar updates achterwege wilt laten, kunt u de instelling "FRITZ!Box zoekt periodiek naar updates" bij "Inhoud / AVM-diensten" deactiveren. Lees hiervoor ook de Help-pagina AVM-diensten.

Aanwijzing: wij adviseren om het zoeken naar updates ingeschakeld te laten.