USB-instellingen

Thuisnetwerk / USB-apparaten / USB-instellingen

Op de pagina "USB-instellingen" kunt u het vermogen van uw USB-poorten instellen.

Klik op de knop "Toepassen" om de instellingen op te slaan. Als u de pagina verlaat zonder eerst op te slaan, gaan alle wijzigingen verloren.

Energiebesparingsfunctie voor USB-harde schijven inschakelen

Voor een aangesloten USB-harde schijf kunt u de energiebesparingsfunctie activeren. De harde schijf wordt dan in de energiebesparende modus gezet als deze inactief is.

Voorwaarden

• De aangesloten USB-harde schijf moet de energiebesparingsfunctie ondersteunen.

USB-modus instellen

Onder "USB-stroombesparingsmodus" kunt u USB-poorten van de FRITZ!Box instellen op USB 2.0 of USB 3.0:

InstellingFunctie
Power mode (USB 3.0)

volledig transmissievermogen

Bij gebruik van USB-apparaten kan de gegevensoverdracht in het 2,4-GHz-WiFi-netwerk langzamer zijn en de kwaliteit van gesprekken met DECT-telefoons slechter. Dat hangt af van de kwaliteit van de gebruikte USB-kabel. Om de storing te verhelpen kunt u uitwijken naar het 5-GHz-WiFi-netwerk of de "Green mode" instellen.

Green mode (USB 2.0)

bij gebruik van USB 3.0-apparaten:

• gereduceerd transmissievermogen
  • gereduceerd stroomverbruik