Podcast

Thuisnetwerk / Mediaserver / Podcast

U kunt via de mediaserver van de FRITZ!Box luisteren naar podcasts.

De gewenste podcasts stelt u in onder "Thuisnetwerk / Mediaserver / Podcast".

Om de podcasts af te spelen kunt u een draadloze FRITZ!Fon telefoon of een UPnP-apparaat, zoals een Android-smartphone, gebruiken.

Bron van de podcasts

1. Voer een naam in. Met deze naam wordt de podcast weergegeven op uw draadloze FRITZ!Fon telefoon.
  2. Geef het internetadres van de podcast op.
  3. Geef de frequentie aan waarop de FRITZ!Box moet controleren of er nieuwe podcasts beschikbaar zijn. Voer het oproepinterval in uren en minuten in.
  4. Als u de optie "Automatisch signaal geven bij nieuwe podcasts" activeert, knippert het led-lampje op de FRITZ!Fon wanneer er nieuwe podcasts beschikbaar zijn en op het scherm verschijnt een envelopje.

Telefoontoewijzing

Deze instelling wordt alleen weergegeven als er meerdere draadloze FRITZ!Fon-telefoons op de FRITZ!Box zijn aangemeld.

• Selecteer op welke telefoons de podcast beschikbaar moet zijn.

Ingestelde podcast-abonnementen

Overzicht

KolomKnopBetekenis / Functie
Naam   Naam van de podcast
Internetadres   Internetadres van de podcast
Bewerken
Opent de instellingen van de podcast.
Wissen Knop Wist de podcast.

Volgorde veranderen

De volgorde van podcasts bepaalt u als volgt:

1. Klik op "Volgorde veranderen".
  2. Zet de podcasts in de gewenste volgorde. Om een podcast te verplaatsen klikt u met de linkermuisknop op de podcast, houdt u de muisknop vast en schuift u de podcast naar de gewenste locatie.
  3. Klik op "Volgorde opslaan".

Podcast toevoegen

Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Nieuwe podcast" een podcast.

Als de gewenste podcast niet in de lijst staat, kunt u de podcast als volgt instellen:

1. Kies in het keuzemenu de optie "Andere podcast...".
  2. Geef aan met welke naam de podcast op de FRITZ!Fon moet worden weergegeven.
  3. Voer het internetadres in waar deze podcast op internet te vinden is.
  4. Bepaal hoe vaak de podcast moet worden bijgewerkt.
  5. Selecteer voor welke draadloze telefoons de podcast beschikbaar moet worden gesteld.
  6. Klik op "OK".

De nieuwe podcast wordt in de FRITZ!Box ingesteld.