Kiesregels

Telefonie / Oproepbehandeling / Kiesregels

Op de pagina "Kiesregels" kunt u kiesregels instellen. In een kiesregel legt u vast welk nummer de FRITZ!Box gebruikt voor gesprekken naar een bepaald type telefoonnummers (bijvoorbeeld mobiele nummers, internationale nummers).

Nieuwe kiesregel instellen

1. Klik op de knop "Nieuwe kiesregel".
  2. Lees meer in de Help over de instellingen van de kiesregel.
  3. Klik op "OK" om de kiesregel op te slaan.

Ingestelde kiesregels

Het overzicht van de ingestelde kiesregels bevat de volgende kolommen en knoppen:

KolomBetekenis / Functie
Telefoonnummer/gebied De kiesregel is van toepassing op uitgaande oproepen naar dit type telefoonnummers of bij dit telefoonnummer
Oproepen De FRITZ!Box gebruikt dit nummer voor uitgaande gesprekken naar het vastgelegde type telefoonnummers of het vastgelegde telefoonnummer
Hiermee opent u de instellingen van de kiesregel
Knop

Hiermee wist u de kiesregel