Apps

Systeem / FRITZ!Box-gebruiker / Apps

Overzicht

Op de pagina "Apps" vindt u alle apps waarvoor u toegang tot uw FRITZ!Box hebt verleend, en de bijbehorende mobiele apparaten. U hebt met maximaal 20 apps van verschillende mobiele apparaten toegang tot de FRITZ!Box. Als u een app niet meer nodig hebt, of als u niet meer wilt dat een app van een bepaald mobiel apparaat toegang heeft tot uw FRITZ!Box, dan kunt u de app of het mobiele apparaat uit de lijst wissen.

Apps wissen

1. Zoek in de lijst de app die u wilt wissen.
  2. Klik aan het eind van de regel op .

De app wordt uit de lijst gewist. De toegangsrechten vanaf het genoemde mobiele apparaat tot uw FRITZ!Box worden voor de app ingetrokken.